مصرف بیش از حد میوه عامل کبد چرب

  • مصرف بیش از حد میوه عامل کبد چرب
  • مصرف بیش از حد میوه عامل کبد چرب
میوه ها از سالم ترین خوراکی هایی هستند که همه افراد می توانند از آن استفاده کنند. میوه ها سرشار از فیبر ،ویتامین و آنتی اکسیدان لازم برای سلامت بدن هستند اما مصرف بیش از اندازه آن می توانند از عوامل اصلی کبد چرب باشد. میوه ها قند طبیعی (فروکتوز) دارند که اگر بیش از نیاز بدن فرد باشد در کبد تبدیل به چربی می شوند و آرام آرام کبد فرد را چرب می کنند. هر خوراکی هایی باید به اندازه مصرف شود نه زیاد نه کم. حتی قند میوه ممکن است سبب افزایش وزن شود. پس افراد دارای اضافه وزن در مصرف میوه نباید افراط کنند. .::: Www.behboudclinic.ir :::. 💜کلینیک تخصصی بهبود💜 🏥تهران، خیابان شهید بهشتی، ابتدای مفتح شمالی، نبش کوچه ۱۴ ✳️ کلینیک فوق تخصصی کبد و گوارش بهبود ☎️شماره‌ تماس: 0218817190100
مرکز پزشکی بهبود | شنبه 15 آذر 1399
لطفا جهت ارائه نظر وارد شوید