ورود
جستجو
سرچشمه
دستورالعمل ها
بخش ها
پزشکان
درباره
راهنمای مراجع
وبلاگ
تماس با ما
در خوردن نان دقت کنید
‹
›
‹
›
❓ بیماری سلیاک چیست؟ 🍞افراد مبتلا به سلیاک به گلوتن حساسند. گلوتن یک ماده پروتئینی در گندم، جو و جو دو سر است. مصرف مواد گلوتندار به عنوان یک عامل حساسیتزا در روده کوچک عمل کند. این حساسیت موجب تحریک سلولهای التهابی روده شده و به منظور مقابله با گلوتن موجب التهاب، ورم، زخم و تخریب مخاط روده کوچک میشود. این بیماری شایع و به دلایلی رو به افزایش است. این بیماری سابقه ارثی و ژنتیکی دارد و بر این اساس در برخی از خانوادهها بیشتر مشاهده میشود. ⚠️ علائم این بیماری چیست؟ • درد، نفخ شکم و افزایش گازهای روده • اسهال و یا گاهی یبوست که تداوم دارد، اسهال همراه با مدفوع بد بو و ممکن است حالت چرب هم داشته باشد • لاغری یا عدم وزنگیری در اثر سوءجذب • خستگی و کم انرژی، کم خونی • درد مفاصلی یا عضلات و اندامها • گاهی علایم تحریکپذیری، خمودگی • علایم پوستی شامل بثورات پوستی و خارش کلینیک تخصصی بهبود 💜 🏥تهران، خیابان شهید بهشتی، ابتدای مفتح شمالی، نبش کوچه ۱۴ ✳️ کلینیک فوق تخصصی بهبود ☎️شماره تماس: 02188171901
0
0
مرکز پزشکی بهبود
| شنبه 11 مرداد 1399
لطفا جهت ارائه نظر وارد شوید
دسته بندی
وبلاگ
عمومی
واژه کلیدی
کلینیک دکتر زالی تهران
نوبت دکتر زالی تهران
کلینیک بهبود دکتر زالی
پروفسور زالی
نوبت دکتر
گلوتن چیست
غذاهای بدون گلوتن
رژیم بدون گلوتن
کلینیک زیبایی و لاغری تهران
کلینیک خیابان بهشتی تهران
مرکز پزشکی بهبود
عضویت از سهشنبه 29 بهمن 1398
Website
آخرین پست ها
دستورالعمل کولونوسکوپی
پروفسور محمدرضا زالی
بیماری انسداد مزمن ریوی
بیماری کودکان
رابطه ضدتعریق ها با سرطان سینه
کلینیک فوق تخصصی بهبود
دریافت نتیجه آزمایش